Έπιπλα κουζίνας – μηχανισμοί και πρακτικότητα

Contenimento015

Ανακαίνιση διαμερίσματος, και ανακαίνιση κουζίνας, έχουν σχεδόν ταυτιστεί. Ανακαίνιση κουζίνας, όμως μπορεί να γίνει και από μόνη της. Όπως και να έχει, το πρώτο που σκεφτόμαστε, είναι μία έρευνα αγοράς, πάνω στα σχέδια και στις τιμές.

Εκεί όμως που δεν έχουμε πρόσβαση, αλλά ειναι πολύ σημαντικό το να έχουμε γνώσεις, είναι οι μηχανισμοί της κουζίνας, οι οποίοι δεν μπορούν να γεμίζουν την ύλη κάποιων περιοδικών κάθε εβδομάδα, και γιαυτό και έχουμε λίγες πληροφορίες.

Παρ όλα αυτά,  ειναι αυτοί που ειναι απαραίτητοι να μας κάνουν την δουλειά  του μαγειρέματος  πολύ πιο εύκολη. Από τους μηχανισμούς των συρταριών, αν θα ειναι απλοί, με φρένο η χωρίς, μέχρι τις τροφοθήκες, και τους γωνιακούς μηχανισμούς.

Επίσης,  το γεγονός που  τους κάνει σημαντικούς, ειναι  ότι μας δίνουν την δυνατότητα να εξοικονομούμε πολύ χώρο. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι καμμιά φωτογραφία κουζίνας, δεν ταιριάζει στο σπίτι μας. Ενω θαυμάζουμε κουζίνες που απαιτούν χώρους από 25 μ2   έως 80 μ2, εμείς διαπιστώνουμε, ότι το 80% των διαμερισμάτων που ανακαινίζονται στις πόλεις, ειναι συνολικής κάλυψης από 70 μ2 έως 140 μ2.

Σε αυτά λοιπόν τα διαμερίσματα, οι  κουζίνες ειναι από 8 μ2 έως 16 μ2, και αυτός ειναι ο λόγος, που πολλά  mail μας στέλνονται για να δώσουμε συμβουλές, για κουζίνες τέτοιων διαστάσεων.

Η εταιρεία μας διάσταση και χώρος, συγκέντρωσε τους μηχανισμούς, και  σας αφήνει μόνους με τις φωτογραφίες, γιατί εδώ τα λόγια περιττεύουν.

Όλοι οι παρακάτω μηχανισμοί κυκλοφορούν  στην Ελλάδα, και βρίσκονται εύκολα στην αγορά

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s